Головна » 2012 » Травень » 19 » 1 кім поч.Мазепи-Січових стрільців 3 (сотка)3пов 2-х рівнева з дизайнерським євроремонтом!
1:41 PM
1 кім поч.Мазепи-Січових стрільців 3 (сотка)3пов 2-х рівнева з дизайнерським євроремонтом!

1 кім Мазепи-Січових стрільців 3 (сотка) 3пов 2-х рівнева з дизайнерським євроремонтом! Власник!

Пропоную Вам одну з кращих добових квартир у Івано-Франківську за доступною ціною! 

 

Унікальне розташування квартири класу люкс, яка  має забудову в стилі польсько-австрійського класицизму. 3-й поверх, під'їзд закривається на кодовий замок, яка знаходиться в самому серці старовинного міста Івано-Франківська (якому вже виповнилось 350 років) по вулиці поч.Мазепи-Січових Стрільців, біля стометрівки і 3 хвилинах ходьби до Ратуші

 

 
Ці двохрівневі однокімнатні компактні апартаменти ідеально підійдуть для двох чоловік.Тут ви знайдете все необхідне для приємного відпочинку, а саме: велике двоспальне ліжко, зручний розкладний диван, маленький журнальний столик, містка шафа, плазмовий телевізор із супутниковим телебаченням, фен, праска, кухня з усією необхідною новою технікою (холодильник, мікрохвильова піч, електрочайник), сучасна душова , постійна гаряча і холодна вода, автономне опалення, посуд, постіль, рушники, шампунь, мило, гель, та ін, балкон у двір. 
А найголовніше - затишок і романтична атмосфера. Квартира має повний євроремонт і ексклюзивний дизайн в м'яких теплих тонах, що робить квартиру дуже затишною та романтичною. Щойно після ремонту. У квартирі заборонено палити.
 
 Видаємо звітні документи (3-група).
 
 У святкові дні ціна обговорюється. 
 
Бронювання здійснюється  за передоплатою  (можна через підприємницький рахунок або картковий) .
 
Рядом автостоянка можна поставити автомобіль, що є в центрі великою проблемою.
 
Поруч:  знаходяться пам'ятники архітектури, музеї, магазини, розважальні центри, клуби, гіпер-маркети, продуктовий і ричовий ринок 10 хв , кафе і ресторани 2 хв, парк шевченка, велике міське озеро з чудовим краєвидом на острів кохання (також там можна покататись на човнах, катамаранах, велисопеді, конях і.т.д.  для дітей дитячі майданчики, і парк атракціонів , який працює постійно)15хв. Недалеко від вокзалу. 
 
ТРАНСПОРТНІ ПОСЛУГИ . за окрему плату (можливо зустріч в аеропорту, вокзал і т.д  ).детальніше в розділі - Додаткові послуги і по телефону!
 
Проживання -  360   грн/добу. 
Святкові дні  від 400грн доба!!!
+1 людина 100грн+1 постіль додаткова 50грн.
*Адміністрація  залишає за собою право змінювати ціни без попередження.
 
Постійним гостям і при тривалому проживанні - знижки! 
 
Якість обслуговування Вас приємно здивує! 
 
Приїжайте і ми подбаємо про Ваш незабутній відпочинок!
 
Кількість спальних місць:  

(2)

В квартирі є: 
- Телевізор плазма- Броньовані двері- Праска- Холодильник новий- Мікрохвильова пічь- Газова плита- Електр.чайник- Душова кабіна- Балкон- Фен- Супутникове ТБ
 
Фото квартири! 

 

 
Переглядів: 2724 | Додав: Sonze | Теги: посуточно, посуточно жилье, оренда подобова, квартира на сутку, посуточные квартири, посуточная аренда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Лічильники

Яндекс.Метрика